Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen helposti

Pyöritätkö yhden hengen yritystä, mutta kaipaisit apuvoimia?

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on nyt helppoa, sillä voit tehdä sen Toimipiste.fi laskutuspalvelun avulla!

Meidän palvelussa yrittäjän ei tarvitse ottaa kantaakseen ensimmäisen työntekijän palkkaukseen liittyviä paperitöitä. Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen on usein yritykselle suuri hyppäys. Kun yrityksen työntekijöiden määrä tuplaantuu, tulee mukaan paljon odottamatonta. Onko töitä myös jatkossa kahdelle hengelle? Miten byrokratian ja paperitöiden hoitaminen onnistuu muiden töiden ohessa?

Lisätyövoiman palkkaamisen ei tarvitse olla näin vaikeaa.  Meidän avullamme saat kaikki lisätyövoiman tuomat hyödyt ja samalla vältyt vaikeilta ja stressiä tuottavilta paperitöiltä. Kannattaa myös muistaa että kauttamme saat käyttöösi työntekijän joka on vakuutettu tapaturmavakuutuksella ja vastuuvakuutuksella. Me siis hoidamme paperityöt sinun puolestasi.

tilaajavastuulain mukainen laskutuspalveluToimipiste.fi on luotettava suomalainen laskutuspalvelu ja toimimme tilaajavastuulain mukaisesti.
Olemme mukana Tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani -ohjelmassa. Tämä antaa sinulle varmuuden että toimimme lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Palvelun tuottama raportti sisältää kaikki tilaajavastuulain edellyttämät asiakirjat. Tilaajavastuuraportin voit noutaa täältä! (Latautuu pdf -muodossa koneellesi).

Laskutuspalvelumme maksaa palkan!

Toimipiste.fi on laskutuspalvelu, jonka avulla alansa ammattilainen voi laskuttaa tekemänsä työt ilman omaa yritystä. Käytännössä siis työn ostaja ja tekijä sopivat hinnoittelusta ja työn sisällöstä.

Näin helppoa se on:

  1. Sopikaa hinnoittelu.
  2. Tekijä tekee työn ja luo laskun järjestelmäämme.
  3. Me lähetämme laskun työn ostajalle.
  4. Ostaja maksaa laskun.
  5. Me maksamme palkan tekijän tilille.

Laskutuspalvelu hoitaa palkanmaksuun liittyvät paperityöt, pidätykset ja maksut.

Tunti- vai urakkapalkka?

Laskutuspalvelun etuna on myös palkkauksen vapaamuotoisuus. Voit itse valita, haluatko maksaa ensimmäiselle työntekijällesi palkkaa urakkamuotoisena vai tuntihinnoittelulla. Voitte itse vapaasti sopia hinnasta ja laskentatavasta. Usein urakkahinta on parempi valinta tilanteissa, joissa työsuoritus on kertaluontoinen. Jos työmäärää on vaikeaa arvioida etukäteen, kannattaa harkita tuntiperusteista hinnoittelua.

laskutuspalvelu kustannuslaskuriTarkalla laskurillamme tiedät etukäteen mikä on työn teettämisen kustannus yrityksellesi kun käytät laskutuspalvelua.

Kun yhteisymmärrys hinnasta on saavutettu ja työ on tehty, työn tehnyt osapuoli luo laskun meidän järjestelmäämme. Me lähetämme laskun työn ostajalle eli yrittäjälle. Yritys maksaa laskun aivan kuin minkä tahansa muunkin saamansa laskun. Me hoidamme byrokratian ja maksamme palkan työntekijän tilille. Käytännössä yritys saa laskutuspalvelun kautta ensimmäisen työntekijän helposti käyttöönsä.

Palveluun voi liittyä tästä!

 
Toimipiste.fi

Laskuta työsi helposti Toimipisteen kautta ilman yrityksen perustamista.
Silloin saat olla oman alasi ammattilainen ja keskittyä työsi tekemiseen!

Palvelumme sopii Sinulle kun omaat Taitoa ja haluat Ansaita sillä.
Jätä laskutus, paperityöt ja byrokratian kanssa painiminen meidän hoidettavaksemme!
Se kun on se Meidän Taitomme!

Avaa Oma Toimipisteesi!

Käyttäjätunnukset saman tien:

  • Maksutta
  • Helposti
  • Ilman velvoitteita
  • Aloitus vaikka heti

 

Liity maksutta!

Kirjautuminen