Kevytyrittäjyys - miten kevytyrittäjä laskuttaa työnsä

Toimipiste.fi palvelussa kevytyrittäjä laskuttaa ilman omaa yritystä.
Tutustu palveluumme ja rekisteröidy maksutta.

Samalla hyödynnät tarjouksemme, eli ensimmäisen palkan palvelupalkkio on vain 4%

Mitä kevytyrittäjyys on?

Kevytyrittäjyys on yrittäjämäistä toimintaa ilman yrityksen perustamista. Kevytyrittäjä työllistää itse itsensä. Hän siis sekä hankkii omat asiakkaansa, sopii hinnoittelusta ja työn sisällöstä itse ja lisäksi määrittelee milloin, missä ja miten työnsä tekee. Kevytyrittäjä eroaa kuitenkin perinteisestä yrittäjästä yhdellä merkittävällä tavalla: hän antaa laskutuspalvelun hoitaa paperityöt.

Kevytyrittäjyys on helppoa ja huoletonta. Se vapauttaa sinut turhasta byrokratiasta ja antaa sinulle aikaa keskittyä ydinosaamiseesi: oman alasi töiden tekoon.

Toimipiste.fi hoitaa kaikki laskutukseen ja lakisääteisten maksujen maksamisen liittyvät asiat kevytyrittäjän puolesta. Jos sinä haluat tehdä töitä yrittäjänä, mutta et halua yrittäjyyteen liittyviä vastuita ja byrokratiaa, ryhdy kevytyrittäjäksi ja liity joukkoomme!

Kenelle se sopii?

Kevytyrittäjyys sopii kaikille, jotka haluavat työllistää itsensä tai ansaita lisätienestejä ilman oman yrityksen perustamista. Voit tehdä urakkahommia freelancerina tai esimerkiksi sivutöitä päätyön tai opiskelun ohella. Kevytyrittäjiksi ryhtyvät usein myös sellaiset ihmiset, jotka haluavat kokeilla yrittäjän elämää ennen oman yrityksen perustamista. Itseänsä työllistävien henkilöiden määrä kasvaa vuosi vuodelta. Ole sinäkin osa tätä trendiä ja laskuta helposti tekemäsi työ - ilman yrittäjän paperitöitä.

Miten ryhdyn kevytyrittäjäksi?

Kevytyrittäjyyden aloittaminen on todella helppoa! Sinun tarvitsee vain löytää itsellesi asiakkaita ja jättää kaikesta muusta huolehtiminen meille. Sinä teet työt ja luot laskun järjestelmässämme. Laskutuspalvelumme lähettää kevytyrittäjän laskut ja hoidamme kaikki yrittämiseen liittyvän byrokratian sinun puolestasi. Sinä saat työstäsi palkan suoraan tilillesi.

Rekisteröidy palveluumme ja koe kevytyrittäjyyden edut!

Rekisteröidy nyt

Liittyminen on maksutonta. Saat tunnukset välittömästi!

 
Toimipiste.fi

Laskuta työsi helposti Toimipisteen kautta ilman yrityksen perustamista.
Silloin saat olla oman alasi ammattilainen ja keskittyä työsi tekemiseen!

Palvelumme sopii Sinulle kun omaat Taitoa ja haluat Ansaita sillä.
Jätä laskutus, paperityöt ja byrokratian kanssa painiminen meidän hoidettavaksemme!
Se kun on se Meidän Taitomme!

Avaa Oma Toimipisteesi!

Käyttäjätunnukset saman tien:

  • Maksutta
  • Helposti
  • Ilman velvoitteita
  • Aloitus vaikka heti

 

Liity maksutta!

Kirjautuminen